szkolenie wymagania ISO 22000 - ISOQAR

Cele szkolenia

Kurs jest przeznaczony dla osób, które chcą uzyskać podstawowe i praktyczne zrozumienie wymagań standardu ISO 22000 / HACCP. Kurs oparty jest na wiedzy praktycznej. Omawiane są wymagania normy wraz z ich interpretacją oraz zastosowaniem w organizacji.

 

Czas trwania: 1 dzień

 

Kurs omawia następujące elementy:

  • Łańcuch żywnościowy,
  • Struktura i zakres stosowania ISO 22000,
  • Wymagania ISO 22000 wraz z ich interpretacją:
    • Kontekst organizacji,
    • Przywództwo,
    • Planowanie: Analiza ryzyk i szans,
    • Wsparcie,
    • Działania operacyjne: Programy, Analiza HACCP, OPRP i CCP,
    • Ocena efektów działania,
    • Doskonalenie,
  • Proces certyfikacji i korzyści wynikające z certyfikacji ISO 22000.
  • Pytania i dyskusja.

 

Korzyści dla uczestnika :

  • Uzyskanie znajomości i zrozumienia podstawowych elementów systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności zgodnego z ISO 22000
  • Poznanie słownictwa używanego w normie oraz organizacjach posiadających wdrożone systemy zarządzania według ISO 22000
  • Uzyskanie zrozumienia co oznacza bezpieczeństwo żywności, krytyczny punkt kontroli, itp.
  • Poznanie znaczenia indywidualnych ról i odpowiedzialności w procesie.

Informacje dodatkowe

Koszt:

500 pln netto + 23% VAT

Przy zgłoszeniu drugiej osoby z firmy - oferujemy 10% rabat.

Przy zgłoszeniu trzeciej osoby z firmy - oferujemy 15% rabat.

 

Termin szkolenia:

 

Szkolenie zamknięte: Oferujemy również możliwość organizacji szkolenia w formie zamkniętej bezpośrednio w siedzibie klienta. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt z naszym biurem za pośrednictwem formularza kontaktowego lub telefonicznie pod numerem tel. 668-932-136

 

Sposób zgłoszenia

Skontaktuj się z nami mailowo: szkolenie@isoqar.pl lub zadzwoń do nas!

Skontaktuj się z nami

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z polityką prywatności.

Polityka prywatności