VIII Kongres Bezpieczeństwa Żywności

VIII Kongres Bezpieczeństwa Żywności

Już 18 listopada w Warszawie odbędzie się ósma edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności. Tegoroczne wydarzenie organizowane jest pod hasłem „Future of Food”.

 

Podobnie jak w poprzednich latach, tak i w tym roku nie zabraknie wielu ciekawych prelekcji i paneli dyskusyjnych podczas których uczestnicy będą mogli dzielić się wiedzą i doświadczeniami. Całość podzielona została na cztery sekcje tematyczne tj.:

  • certyfikacja,
  • wyzwania związane z mikrobiologią, możliwości realizowania strategii ”Od pola do stołu”,
  • nowoczesne technologie
  • handel krajowy i międzynarodowy.

 

Podczas kongresu prezentowane będą również nowoczesne produkty, usługi i rozwiązania technologiczne ukierunkowane na rozwój innowacji produktowych.

 

Szczegółowy program VIII Kongresu Bezpieczeństwa Żywności, dostępny jest na stronie organizatora.

 

Tego dnia szczególnie zapraszamy na panel poświęcony Kulturze Bezpieczeństwa Żywności, w którym udział weźmie Paweł Dąbrowski - Dyrektor Zarządzający ISOQAR CEE.

 

Zapraszamy również do odwiedzenia stoiska ISOQAR, gdzie będą mogli Państwo porozmawiać z nami na tematy związane z certyfikacją oraz zapoznać się z aktualną ofertą szkoleń.

 

Do zobaczenia na Kongresie!

Skontaktuj się z nami

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z polityką prywatności.

Polityka prywatności