Już 18 listopada w Warszawie odbędzie się ósma edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności. Tegoroczne wydarzenie organizowane jest pod hasłem „Future of Food”.
Podobnie jak w poprzednich latach, tak i w tym roku nie zabraknie wielu ciekawych prelekcji i paneli dyskusyjnych podczas których uczestnicy będą mogli dzielić się wiedzą i doświadczeniami. Całość podzielona została na cztery sekcje tematyczne tj.:
Podczas kongresu prezentowane będą również nowoczesne produkty, usługi i rozwiązania technologiczne ukierunkowane na rozwój innowacji produktowych.
Szczegółowy program VIII Kongresu Bezpieczeństwa Żywności, dostępny jest na stronie organizatora.
Tego dnia szczególnie zapraszamy na panel poświęcony Kulturze Bezpieczeństwa Żywności, w którym udział weźmie Paweł Dąbrowski - Dyrektor Zarządzający ISOQAR CEE.
Zapraszamy również do odwiedzenia stoiska ISOQAR, gdzie będą mogli Państwo porozmawiać z nami na tematy związane z certyfikacją oraz zapoznać się z aktualną ofertą szkoleń.
Do zobaczenia na Kongresie!