VII Kongres Bezpieczeństwa Żywności

VII Kongres Bezpieczeństwa Żywności

Szanowni Państwo,

 

Zapraszamy do udziału w 7 edycji Kongresu Bezpieczeństwa Żywności, który odbędzie się już 17 listopada 2020, pod hasłem "Future of Food".

 

W tym roku ze względu na pandemię i obostrzenia z nią związane cały kongres odbędzie się w formie on-line. Takie podejście może być dla wielu z Państwa szansą na udział w tym wyjątkowym wydarzeniu tym bardziej, że uczestnictwo w tegorocznym kongresie on-line jest dla uczestników bezpłatne.

 

Aby zarejestrować swój udział wystarczy wejść na stronę https://foodcongress.org/ oraz wypełnić formularz zgłoszeniowy.

 

Zachęcamy również do zapoznania się ze szczegółowym programem Kongresu, który dostępny jest na stronie organizatora. Podobnie jak w ubiegłych latach nie zabranie wielu ciekawych gości.

 

W pierwszej części dnia organizator zaplanował wiele interesujących wykładów oraz paneli dyskusyjnych, które będą poruszać bardzo palące zagadnienia w branży spożywczej jak zmiany w prawie i wyzwania dla branży food.

 

Podczas Kongresu wystąpi również Dyrektor Zarządzający ISOQAR CEE – Pan Paweł Dąbrowski, który mówić będzie m.in. o znaczeniu certyfikacji w rozwoju firm.

 

W drugiej części dnia omawiane będą zagadnienia w podziale na cztery sesje: certyfikacja, handel krajowy i międzynarodowy, opakowania, nowości technologiczne. W panelu certyfikacja poruszone zostaną także zagadnienia związane z wydaniem IFS Food wersja 7.

 

ISOQAR CEE wierząc w siłę i wsparcie branżowe w wymianie doświadczeń i wiedzy podczas takich spotkań serdecznie zaprasza Państwa do udziału.

 

Do zobaczenia na Kongresie!

Skontaktuj się z nami

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z polityką prywatności.

Polityka prywatności