ISOQAR CEE ma przyjemność zaprosić Państwa do udziału w VI edycji Kongresu Bezpieczeństwa Żywności, który organizowany będzie pod hasłem przewodnim "Innovation and Inspiration".
11 września 2019 roku w hotelu ARCHE odbędzie się konferencja, której uczestnicy będą mieli możliwość udziału w niezwykle interesujących prelekcjach i panelach dyskusyjnych dotyczących m.in. certyfikacji, opakowań, dietetyki, żywności funkcjonalnej, dodatków do żywności, produkcji pierwotnej oraz wszelkiego rodzaju nowości technologicznych.
Tego dnia szczególnie zapraszamy na wykład Dyrektora Zarządzającego ISOQAR CEE Pawła Dąbrowskiego, który będzie mówił o roli najwyższego kierownictwa w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności.
Zapraszamy również do odwiedzenia stoiska ISOQAR, gdzie będą mogli Państwo porozmawiać z nami na tematy związane z certyfikacją oraz zapoznać się z aktualną ofertą szkoleń.
Szczegółowy program konferencji dostępny jest TUTAJ.
12 września Kongres przeniesie się do Centrum Kongresowego Warsaw Ptak Expo w Nadarzynie. Tego dnia odbędą się także targi KOSHER SHOW PL oraz INNOVATION & INSPIRATION EXPO. W trakcie drugiego dnia będą prowadzone panele dyskusyjne o szerokiej tematyce dotyczącej m.in. aspektów finansowych i dotacji dla przedsiębiorstw, rozwoju na rynki trzeciego świata, technologii block-chain, spełnienia wymagań HALAL, ORGANIC, NON-GMO, KOSHER oraz o nietermicznych metodach utrwalania żywności, połączone z promocją producentów i dystrybutorów na stoiskach wystawienniczych.
Wydarzenie kierowane jest szczególnie do przedstawicieli producentów produktów spożywczych, sieci handlowych, firm handlowych i logistycznych oraz prasy fachowej.
Więcej informacji na temat wydarzenia znajdą Państwo na stronie www.foodcongress.org