Szanowni Państwo,
w imieniu organizatorów IFS Office Central & Eastern Europe, Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, międzynarodowej organizacji logistycznej CSCMP oraz Biura Promocji Jakości mamy zaszczyt zaprosić Państwa na IV edycję
Kongresu Bezpieczeństwa Żywności „Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie.”
Kongres odbędzie się 11 października 2017 roku w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie. Wydarzenie stanowi platformę wymiany wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku, bezpieczeństwa biznesu oraz globalnej logistyki.
Zaproszenie oraz program Kongresu do pobrania TUTAJ
Aby wziąć udział w wydarzeniu należy dokonać rejestracji TUTAJ
W ramach wydarzeń towarzyszących Kongresowi w Foyer Centrum Konferencyjnego odbędzie się wystawa innowacyjnych technologii, produktów, opakowań i rozwiązań logistycznych.Celem wystawy jest zapoznanie uczestników Kongresu z osiągnięciami poszczególnych wystawców. Uczestnikami Kongresu będą m.in. przedstawiciele prasy fachowej, przedstawiciele producentów produktów spożywczych, sieci handlowych, firm handlowych i logistycznych, którzy mogą być zainteresowani produktami prezentowanymi na wystawie.
ISOQAR jako sponsor i uczestnik wydarzenia zaprasza serdecznie do rejestracji.